KILLINGER

VOKSNE

TIL SALG


Her finder du abyssinierkillinger og voksne abyssiniere, som søger nyt hjem.

Tips: klik på billederne for at komme ind i billedfremviser og se billederne i større udgave.

Killinger

Der er tre killinger i kuldet: en sorrel han, en sorrel hun og en fawn han. Der er en hankilling til salg i kuldet og måske kommer der en mere til salg. 


Killingerne har aldrig været udegående og vil fint kunne trives som indekatte.


Killingerne vil kunne flytte i nyt hjem efter nytår. Inden de flytter hjemmefra vil de være gennem deres  vaccinationsprogram og vil først skulle revaccineres et år efter. De vil være kastreret/steriliseret. De vil være forsikret i Agria, inden de bliver 4 måneder, dvs. på de gode vilkår, og ny ejer kan overtage forsikring. De er stambogsført i Cat Fanciers Association.


Prisen for en killing er 9000 kr. Deres fødselsdato er 6. marts 2022.

Margit Bøgeskov Thomsen

22 40 47 39

wimmerhale@gmail.com

Nørre alle 5, 8660 Skanderborg

Captain Morgan: abyssinier ungdyr

Wimmerhale Captain Morgan er et vildtfarvet ungdyr, som stadig har masser af "killingekrudt" i sig.


Morgan elsker at blive kælet og snakket med, men det skal være de mennesker, han kender. Han har en fin lille stemme, som han gerne bruger, når han vil interagere med sit menneske, hvis ikke han da hopper op på skuldrene af sit menneske. I sin vante dagligdag holder han sig ikke tilbage og er fuld af spillopper, men det er overvældende for ham med nye folk og i det hele taget nye situationer. 


Han elsker sine tre mindre halvsøskende, og det vil være mig en glæde, hvis han kan komme i nyt hjem sammen med en af dem. I det tilfælde er jeg derfor også til at snakke om med hans pris.


Han har aldrig været udegående og vil fint kunne trives som indekat.


Han er gennem sit vaccinationsprogram som killing og skal først revaccineres sommeren 2024. Han er også blevet kastreret. Han blev forsikret i Agria, inden han blev 4 måneder, dvs. på de gode vilkår, og ny ejer kan overtage denne forsikring. Han er stambogsført i Cat Fanciers Association.


Prisen for ham er 5500 kr. Hans fødselsdato er 12. marts 2022.

Margit Bøgeskov Thomsen

22 40 47 39

wimmerhale@gmail.com

Nørre alle 5, 8660 Skanderborg

Rosamunde: Steriliseret hunkat på 3 år

Kronhede Rosamunde er en smuk 3 år gammel vildtfarvet abyssinierhunkat. Hun har fået 2 kuld, men skal nu til at være kælekat i et nyt hjem. Hun er en kærlig kontaktsøgende hunkat og ret legesyg. Da hun også er selvbevidst skal hun enten ud med en anden kat fra katteriet eller alene. Hun kan dog også gå ud, hvor der er en anden killing. Hun har aldrig været udegående, men vil nok sætte pris på en kattesikret terrasse eller løbegård. Hun kommer med pas og er nylig vaccineret i forbindelse med neutralisering. Hendes rabiesvaccination varer til 2024. Hun er stambogsført i Cat Fanciers Association.


Prisen for hende er 3000 kr. Hendes fødselsdato er 19. august 2019.


Anne Løhr Schambye

41 31 50 00

Algade 24F st.th., 4220 Korsør

OM ABYSSINIER.DK

Abyssinier.dk er dedikeret til vildtfarvede, sorrel, blå og fawn abyssiniere. Opdrættere er velkomne til at annoncere killinger og voksne abyssiniere på siden, forudsat de er stambogsført og opdrættet under en avlspraksis svarende til CFAs regler. Voksne katte skal være steriliseret/kasteret. 


Abyssinier.dk er ejet og administreret af Margit Thomsen. Kontakt om annoncerede killinger eller voksne sker via de kontaktoplysninger, der står ved dem. Kontakt om andet sker via formularen til højre.