KILLINGER

VOKSNE

TIL SALG


Her finder du abyssinierkillinger og voksne abyssiniere, som søger nyt hjem.

Tips: klik på billederne for at komme ind i billedfremviser og se billederne i større udgave.

Rosamunde: Steriliseret hunkat på 3 år

Kronhede Rosamunde er en smuk 3 år gammel vildtfarvet abyssinierhunkat. Hun har fået 2 kuld, men skal nu til at være kælekat i et nyt hjem. Hun er en kærlig kontaktsøgende hunkat og ret legesyg. Da hun også er selvbevidst skal hun enten ud med en anden kat fra katteriet eller alene. Hun kan dog også gå ud, hvor der er en anden killing. Hun har aldrig været udegående, men vil nok sætte pris på en kattesikret terrasse eller løbegård. Hun kommer med pas og er nylig vaccineret i forbindelse med neutralisering. Hendes rabiesvaccination varer til 2024. Hun er stambogsført i Cat Fanciers Association.


Prisen for hende er 3000 kr. Hendes fødselsdato er 19. august 2019.


Anne Løhr Schambye

41 31 50 00

Algade 24F st.th., 4220 Korsør

OM ABYSSINIER.DK

Abyssinier.dk er dedikeret til vildtfarvede, sorrel, blå og fawn abyssiniere. Opdrættere er velkomne til at annoncere killinger og voksne abyssiniere på siden, forudsat de er stambogsført og opdrættet under en avlspraksis svarende til CFAs regler. Voksne katte skal være steriliseret/kasteret. 


Abyssinier.dk er ejet og administreret af Margit Thomsen. Kontakt om annoncerede killinger eller voksne sker via de kontaktoplysninger, der står ved dem. Kontakt om andet sker via formularen til højre.