KILLINGER

VOKSNE

TIL SALG


Her finder du abyssinierkillinger og voksne abyssiniere, som søger nyt hjem.

Tips: klik på billederne for at komme ind i billedfremviser og se billederne i større udgave.

Killinger: klar til nye hjem medio maj

Killingernes far er Wimmerhale Kyubi, og deres mor er Kronhede Unique. Der er 2 vildtfarvede hunkillinger, 1 vildtfarvet hankilling og 1 sorrel hunkilling. 


Killingerne er i Korsør, og du er velkommen til at komme på besøg, hvis du er interesseret i dem.


Killingerne vil kunne flytte i nyt hjem fra 14 ugers alderen, dvs. fra 11. maj 2024. Inden de flytter hjemmefra vil de være gennem deres vaccinationsprogram og vil først skulle revaccineres et år efter. De vil være kastreret/steriliseret og også være chippet. Killingerne sælges ikke til avl.


Prisen for en killing er 9500 kr. Deres fødselsdato er 3. februar 2024.


Anne Løhr Schambye

41 31 50 00

Algade 24F st.th., 4220 Korsør

Opdateret 22. februar 2024

Freja: 11 måneder gammel hun

Jeg søger en fodervært/plejefamilie til Freja. Så nu har du muligheden, hvis du drømmer om at opleve en kattefødsel og følge et kuld killingers opvækst. Jeg har mange års erfaring som opdrætter, så du vil være i trygge hænder.


Freja vil være under mit ejerskab men senere overgå til dit ejerskab, når hun bliver steriliseret efter et kuld eller to. Jeg ønsker en fodervært i Midtjylland, og jeg foretrækker, at der ikke er kat i hjemmet i forvejen. Freja skal holdes som indekat.


Freja er født 23. maj 2023 i mit opdræt (Wimmerhale). Hendes farve er sorrel/cinnamon. Jeg vil sætte følgende ord på hendes temperament: gemytlig, gåpåmod og livlig. 


Du er velkommen til at kontakte mig, hvis det har vakt din interesse, og du gerne vil høre mere om, hvad det vil sige at være fodervært.


Margit Bøgeskov Thomsen

22 40 47 39

Nørre alle 5, 8660 Skanderborg

Opdateret 5. maj 2024

OM ABYSSINIER.DK

Abyssinier.dk er dedikeret til vildtfarvede, sorrel, blå og fawn abyssiniere. Opdrættere er velkomne til at annoncere killinger og voksne abyssiniere på siden, forudsat de er stambogsført og opdrættet under en avlspraksis svarende til CFAs regler. Voksne katte skal være steriliseret/kasteret. 


Abyssinier.dk er ejet og administreret af Margit Thomsen. Kontakt om annoncerede killinger eller voksne sker via de kontaktoplysninger, der står ved dem. Kontakt om andet sker via formularen til højre.