KILLINGER

VOKSNE

TIL SALG


Her finder du abyssinierkillinger og voksne abyssiniere, som søger nyt hjem.

Tips: klik på billederne for at komme ind i billedfremviser og se billederne i større udgave.

Rosamunde: Steriliseret hunkat på 3 år

Kronhede Rosamunde er en smuk 3 år gammel vildtfarvet abyssinierhunkat. Hun har fået 2 kuld, men skal nu til at være kælekat i et nyt hjem. Hun er en kærlig kontaktsøgende hunkat og ret legesyg. Da hun også er selvbevidst skal hun enten ud med en anden kat fra katteriet eller alene. Hun kan dog også gå ud, hvor der er en anden killing. Hun har aldrig været udegående, men vil nok sætte pris på en kattesikret terrasse eller løbegård. Hun kommer med pas og er nylig vaccineret i forbindelse med neutralisering. Hendes rabiesvaccination varer til 2024. Hun er stambogsført i Cat Fanciers Association.


Prisen for hende er 3000 kr. Hendes fødselsdato er 19. august 2019.


Anne Løhr Schambye

41 31 50 00

Algade 24F st.th., 4220 Korsør

Carlos: Kastreret hankat på 5 år

Carlos har et skønt temperament. Han er en enorm selvsikker hankastrat. Han er en power kæler, som laver et halvt hop og støder hovedet ind i hånden for at kæle. 


Han er vant til at komme ud i haven og skal derfor også have mulighed for at komme udenfor i sit nye hjem. Det må gerne være en indhegnet have, men hvis hans nye hjem bliver i et stort hus, kan det også bare være en løbegård eller terasseindhegning. Han kan ikke komme ud som fritgående, da han er meget territorial og vil være en plage for nabolagets katte og hunde, hvilket ikke vil være befordrende for det gode naboskab. I hans hjerte er der kun plads til mennesker og ikke andre dyr.


Der er ikke nogen speciel grund til, at han søger nyt hjem andet end, at jeg som opdrætter til tider må omplacere en voksen kat, når den er færdig i avl. Dette så antallet af katte ikke vokser sig for stort i huset og gør ud over kattenes trivsel. 


Han er stambogsført i Cat Fanciers Association plus Felis Danica.


Prisen for ham er 2000 kr. Hans fødselsdato er 21. april 2016.


22 40 47 39

Nørre allé 5, 8660 Skanderborg

OM ABYSSINIER.DK

Abyssinier.dk er dedikeret til vildtfarvede, sorrel, blå og fawn abyssiniere. Opdrættere er velkomne til at annoncere killinger og voksne abyssiniere på siden, forudsat de er stambogsført og opdrættet under en avlspraksis svarende til CFAs regler. Voksne katte skal være steriliseret/kasteret. 


Abyssinier.dk er ejet og administreret af Margit Thomsen. Kontakt om annoncerede killinger eller voksne sker via de kontaktoplysninger, der står ved dem. Kontakt om andet sker via formularen til højre.