KILLINGER

VOKSNE

TIL SALG


Her finder du abyssinierkillinger og voksne abyssiniere, som søger nyt hjem.

Tips: klik på billederne for at komme ind i billedfremviser og se billederne i større udgave.

Killinger: 6 måneder gamle

Wimmerhale Wopila fik tre killinger den 23. maj 2023. To af dem søger nyt hjem. Det er en sorrel han Frej og en sorrel hun Freja.


Frej kommer gerne for en kæletur, men han bliver hurtig pjanket, og så går det over i leg. Det må gerne være lidt vildt, og han elsker at tumle med Mandela fra mit andet kuld killinger. Freja er en rigtig kælepotte og spinner gerne højt.  


Frej er fuldt færdigvaccineret, kastreret, chipmærket og registreret i Det danske Katteregister. Han er også forsikret i Agria, og det vil være muligt at overtage forsikringen. Han er stambogsført i Cat Fanciers Association. Han er klar til at flytte hjemmefra. Prisen for ham er 6000 kr.


Til Freja søger jeg en fodervært/plejefamilie. Hun vil være under mit ejerskab men senere overgå til dit ejerskab, når hun bliver steriliseret efter et kuld eller to. Jeg ønsker en fodervært i Midtjylland, og jeg ønsker også, at der ikke er kat i hjemmet i forvejen. Freja skal holdes som indekat.

Margit Bøgeskov Thomsen

22 40 47 39

Nørre alle 5, 8660 Skanderborg

Opdateret 27. november 2023

To hunkillinger: 7 måneder gamle

To dejlige racetypiske vildtfarvede hunkillinger til salg. Far er Martagons Iuppiter fra Tyskland. Mor er Kronhede Nella født herhjemme hos mig.


Det er stjernekuldet, så derfor hedder den ene Kronhede Cygnus, da hun har en elegant lang hals, som en svane, der kan bruges, når man er en meget nysgerrig abyssinier. Den anden hedder Kronhede Lynx, fordi hun er den lille los, som vi kan have glæde af i vores hjem uden generne ved at have et vildt dyr indenfor.


Killingerne kan købes sammen eller hver for sig. De er vant til et katteri med andre voksne katte, så de kan kommunikere med andre voksne katte og respektere deres grænser, men abykillinger kan godt være noget drilagtige, da de har et højt aktivitetsniveau. De er kun sofakatte, når de har fået nok motion. Det killingeagtige fortsætter langt op i deres voksenliv. Abyssinierejere keder sig aldrig.


De er registreret i Cat Fanciers Association og kan leveres omkring den 7. august. De vil være vaccineret 2 gange og sundhedschecket af en dyrlæge, samt steriliseret. De er livlige og grænsesøgende, som alle abyssiniere, så de sælges ikke til at gå frit. Deres forældre er DNA test for alle de sygdomme, jeg kan teste for. Jeg står altid til rådighed for spørgsmål omkring kattene, og vi vil selvfølgelig gerne have besøg i vores vante omgivelser.


Prisen for en killing er 6000 kr. Der er rabat ved køb af begge killinger. Dog sker det ofte, at når hunkillinger bliver voksne, vil de gerne være dronninger i eget hjem. Deres fødselsdato er 7. april 2023. LYNX ER SOLGT.

Anne Løhr Schambye

41 31 50 00

Algade 24F st.th., 4220 Korsør

Opdateret 27. november 2023

Killinger: 7 måneder gamle

Wimmerhale Lucia fik fem killinger i foråret. Tre af dem søger nyt hjem. Det er to vildtfarvede hanner Churchill og Mandela og en blå hun Zenobia. Churchill og Zenobia er solgt.


Churchill synes, at det er bedst lige at se nye folk an, men han er altid kælen og god for at spinne, når han bliver taget op. Han har en ret pragmatisk tilgang til andre katte, og min vurdering er, at han er nem at sætte sammen med andre. Mandela er mere modig overfor nye mennesker og lader sig ikke mærke af dem. Han kan godt lide at blive taget op og kan også finde på at miave for at gøre opmærksom på sig selv, men hans tålmodighed er ikke til lange pusse nusse ture. Mandela har et synligt haleknæk, hvilket er en fejl og derfor lavere pris, men det betyder ikke noget for hans sundhed. Zenobia er sød og kælen, men hun er en sippe i samværet med andre katte. Hun skal nok selv bestemme, hvornår der skal tumles, og hun er på vagt overfor nye katte.


Killingerne vil være fuldt færdigvaccineret, kastreret/steriliseret, chipmærket og registreret i Det danske Katteregister. De vil også være forsikret i Agria, og det vil være muligt at overtage forsikringen. De bliver stambogsført i Cat Fanciers Association. Hankillingerne vil være klar til at flytte hjemmefra i slutningen af juli. Hunkillingen vil først være klar til at flytte i nyt hjem i slutningen af august, da hun skal vokse sig lidt større inden sterilisationen, som er et større indgreb end kastration.


Prisen for Mandela er 4000 kr. Killingernes fødselsdato er 6. april 2023.

Margit Bøgeskov Thomsen

22 40 47 39

Nørre alle 5, 8660 Skanderborg

Opdateret 27. november 2023

Rosamunde: Steriliseret hunkat på 3 år

Kronhede Rosamunde er en smuk 3 år gammel vildtfarvet abyssinierhunkat. Hun har fået 2 kuld, men skal nu til at være kælekat i et nyt hjem. Hun er en kærlig kontaktsøgende hunkat og ret legesyg. Da hun også er selvbevidst skal hun enten ud med en anden kat fra katteriet eller alene. Hun kan dog også gå ud, hvor der er en anden killing. Hun har aldrig været udegående, men vil nok sætte pris på en kattesikret terrasse eller løbegård. Hun kommer med pas og er nylig vaccineret i forbindelse med neutralisering. Hendes rabiesvaccination varer til 2024. Hun er stambogsført i Cat Fanciers Association.


Prisen for hende er 3000 kr. Hendes fødselsdato er 19. august 2019.


Anne Løhr Schambye

41 31 50 00

Algade 24F st.th., 4220 Korsør

OM ABYSSINIER.DK

Abyssinier.dk er dedikeret til vildtfarvede, sorrel, blå og fawn abyssiniere. Opdrættere er velkomne til at annoncere killinger og voksne abyssiniere på siden, forudsat de er stambogsført og opdrættet under en avlspraksis svarende til CFAs regler. Voksne katte skal være steriliseret/kasteret. 


Abyssinier.dk er ejet og administreret af Margit Thomsen. Kontakt om annoncerede killinger eller voksne sker via de kontaktoplysninger, der står ved dem. Kontakt om andet sker via formularen til højre.